Ung man i svart t-shirt teambuildar i en mobilapp

Testa teambuilding i en app

Att jobba i team är kul och nu kan du och gänget göra det ännu roligare. Ladda ner Teamr-appen och kör igång. Det här är teambuilding när den är som bäst.

Vad är Teamr?

Teamr är kul och effektiv teambuilding i en app. Våra kunder som lägger en kvart i veckan får märkbart högre effektivitet. 

 

Hur funkar teambuilding med Teamr?

Ni kommer att få enkla uppdrag och utmaningar. Ladda hem appen, samla teamet och svara på frågorna så är ni igång. Det är lätt att börja och lätt att avsluta direkt i mobilen.

 

Teamrprocessen

 1. Svara på frågorna.
 2. Få en nulägesbild. Hur bra ni är på teambuilding? 
 3. Få ert första uppdrag. Nu har ni börjat er teambuilding-resa!
 4. Jobba med uppdraget i en vecka.
 5. Följ upp hur det har gått. 
 6. Upprepa. 

 

Passar Teamr mig och mitt team?

Teamr har använts av flera svenska myndigheter och stora företagskoncerner men också på små arbetsplatser. 

Teamr funkar lika bra på ett sågverk som i ett team av läkare, i ett lärarlag, på byggfirman eller inom omsorgen. Allt som behövs är ett team, appen och 15 min per vecka. 

 

Kan jag lita på Teamr?

Innehållet är helt baserat på forskning och beprövad erfarenhet. Kunskapen har tillämpats i decennier på olika arbetsplatser. 

 

Jag vill testa Teamr

Börja prenumerera enkelt och avsluta när du vill. Priset är 50 kronor per månad och teammedlem. 

Vad har ni för mål?

Faktum är att många team saknar ett tydligt mål, Då kan det bli svårt att jobba riktigt bra tillsammans. Med Teamr får ni hjälp – helt utan krångel och stora kostnader. 

 

Bli ett dreamteamr, ni också

Forskning visar att ett team fungerar som bäst när målet är tydligt, när det finns en struktur och när  alla vet vad de ska göra. Bli ett dreamteam ni med. Det tar bara 15 minuter i veckan. 

 

Liten förändring – stor skillnad

Det handlar om små vardagsförändringar som gör stor skillnad. Över tid kommer ni ha roligare på jobbet, få mer energi och höja kvaliteten i det ni gör. Hur bra låter inte det? 

 

Fakta om Teamr

 • 100% baserat på forskning om team. Bakom forskningen står Dr. Susan A. Wheelan, grundare av GDQ Associates, och Prof B. J. Fogg vid Stanford University.
 • Tidseffektivt och kostnadseffektivt.
 • Ger snabbt mätbara förändringar.  
 • Passar alla grupper som behöver samarbeta

 

Vad innehåller Teamr?

 • Självskattning
  Här får ni svara på frågor som visar nuläget i teamet. Det kallas Team quality survey, förkortat TQS, och är världens enda fria kartläggningssystem för team. 
 • Uppdrag
  Baserat på era svar får ni uppdrag att utföra tillsammans
 • Uppföljningar
  Alla överenskommelser följs upp efter en vecka. Gjorde ni det ni kommit överens om? Om ja, hur blev effekten? Om inte, varför?
 • Tips & feedback
  Teamr förstärker det ni är bra på genom positiv pepp och feedback.
 • Utmaningar
  Roliga utmaningar ger en härlig stämning i teamet. Utmaningarna är frivilliga. 

Frågor och svar om teambuilding med Teamr

 

Fråga: Teambuilding med Teamr – varför då?

Svar: Teambuilding med Teamr är roligt, enkelt och smart. Teamet blir snabbt delaktigt i sin egen utveckling. De av. våra kunder som lägger 15 minuter i veckan på Teamr ökar sin prestanda mätbart till en låg kostnad. Tröskeln för att komma igång är låg och det är enkelt att avsluta. 

 

Fråga: Vilka teambuildingövningar får vi göra?

Svar: Det beror på era behov, övningarna skräddarsys och börjar med att ni svarar på frågor. Ni kommer också att kunna identifiera om gruppen har problem som inte går att lösa med hjälp av Teamr.

 

Fråga: Jag jobbar på ett jättestort företag. Kan jag använda Teamr i mitt team?

Svar: Ja. Alla kan börja använda Teamr direkt, kravet är att ni är ett team och har ett gemensamt syfte och mål. Det är en god idé att certifiera viss personal hos oss eller att ta hjälp externt med att driva processen. För mer information, maila oss på hello@skillnad.se.

 

Fråga: Jag jobbar på ett litet företag där alla har olika roller. Det är lite oklart om vi egentligen är ett team, men vi vill ändå ha mer teamkänsla. Hur ska vi tänka?

Svar: Om ni har ett övergripande mål, till exempel att företaget ska gå bra, att kunderna ska vara nöjda eller om ni har gemensamma möten, så kommer ni att ha hjälp av Teamr. Ni har också möjlighet att certifiera personal i Teamr-processen. För mer information, maila hello@skillnad.se.

 

Fråga: Vad kan vi förvänta oss om vi börjar jobba med Teamr?

Ni kan förvänta er bättre välmående och högre kvalitet. Ni kommer att veta vad som fungerar bra, i högre grad göra det ni kommit överens om och ha koll på vad som behöver ändras. 

 

Fråga: Bygger teambuilding på vetenskap?

Svar: Ja. En del är Integrative Model of Group Development (IMGD), av Susan A. Wheelan. Teamrs sätt att trigga många små justerbara beteendeförändringar är inspirerade av Tiny Habits av Stanfordprofessorn B. J. Foggs. ABC-modellen från beteendevetenskapen är också en stor del av Teamr. ABC står för att aktivera nya beteenden och ge konsekvenser (consequence). 

teamr

Varför Teamr?

Det ökar teamets effektivitet, gör det (ännu) roligare att gå till jobbet och höjer kvaliteten. 

Hur får jag tillgång till Teamr?

Hör av till oss så är du och ditt team igång! Teamr är en prenumerationstjänst så du kan starta och stoppa enkelt. Stora företag och organisationer som implementerar Teamr rekommenderas att certifiera egna coacher. Mindre företag kan ta in en coach som hjälper er att hålla fokus. För information om certifieringar, maila oss på hello@skillnad.se.

Vad innehåller Teamr?

Team Quality Survey (TQS), uppdrag, uppföljningar, tips & feedback och utmaningar. 

Teamrs vetenskapliga grund

Integrative Model of Group Development (IMGD), av Susan A. Wheelan, Tiny Habits av Stanfordprofessorn B. J. Foggs och ABC-modellen från beteendevetenskapen.

Ladda ner en presentation om Teamr.

Om Teamr

About Teamr