skillnad

Om Skillnad 

Högpresterande och trivsamma team är ingen slump. Så här gör vi skillnad.

Vår vision: Alla kan älska måndagar!

Alla som jobbar i team ska känna sig sedda, uppskattade och engagerade på sitt jobb. Varje dag. En omöjlig vision? Kanske. Men vi ger inte upp förrän vi är där. Vi är övertygade om att alla kan älska måndagar. Och att alla team förtjänar att må bra. Kunskapen om hur man skapar välmående team finns och vi gör den enkel och 100% tillgänglig.

 

Hur gör vi skillnad?

Vi tar fram tjänster som hjälper dig, ditt team, din organisation eller dina kunder att fungera ännu bättre ihop. Att jobba med Skillnad ger arbetsglädje.

Vi erbjuder ett spektrum av tjänster. Du som enskild medarbetare kan testa Teamr direkt tillsammans med dina kollegor. Du som är chef eller jobbar med HR-frågor har nytta av Teambook och Mebook. Är du konsult blir Skillnads tjänster ett av alla dina effektiva verktyg.

Alla, oavsett yrkesroll, kan ha glädje av Skillnads tjänster. Kunskapen sprids exponentiellt till en låg kostnad – det har vi sett flera exempel på hos våra kunder.

 

Företaget Skillnad

Aktiebolaget Skillnad AB ägs av Move Management och omsätter omkring 5 miljoner per år. Vi är partner till stora och små företag och organisationer. Till Skillnads kunder hör bland andra ICA, Scania och Skatteverket. Läs våra kundcase

Tjänsten Teamr är för alla som jobbar i team, oavsett yrkesgrupp. Följer ni processen så kommer resultaten direkt – enkelt och utan certifiering.

Teambook och Mebook riktar sig till konsulter och ledare, men också medarbetare. Här erbjuder vi certifieringar.

Vill du också göra skillnad? Välkommen till oss.

Kontakt

Jenny Wellstam, VD, Skillnad AB

Mobil: +46 (0)72-220 67 83

E-post: jenny@skillnad.se