Grafik med kvinna och man vid postitlappar på en kurs

Kurs i teamutveckling – bli certifierad

Bli certifierad i Skillnads onlinetjänster för team- och ledarskapsutveckling. Då kan du ta ansvar för att utveckla både team och individer. Gör så här: Testa först tjänsten i en demo. Om du gillar den, certifiera dig så är du igång.

Teamr kräver ingen certifiering – testa Teamr direkt

Kurs i Teambook

Endagskurs som ger användarcertifikat i Teambook. Det ingår också ett Teambook per organisation. Är ni flera som vill bli certifierade i Teambook så  kommer vi gärna till er. Ibland håller vi även öppna certifieringar. Kontakta certifications@skillnad.se för mer information.

 


Kurs i Mebook

Endagskurs som ger användarcertifikat i Mebook. Det ingår också ett Mebook per organisation. Är ni flera som vill bli certifierade i Mebook så  kommer vi gärna till er. Ibland håller vi även öppna certifieringar. Kontakta certifications@skillnad.se för mer information.

Kurs i Teambook & Mebook

Endagskurs som ger certifikat i både Teambook och Mebook. Är ni flera som vill bli certifierade så kommer vi gärna till er. Ibland håller vi även öppna certifieringar. Kontakta certifications@skillnad.se för mer information. 

 

 

Kursen Teamtrainer compact

Tvådagarsutbildning som certifierar dig i hela teamutvecklingsprocessen. Är ni flera som vill gå så kommer vi gärna till er. Ibland håller vi även öppna certifieringar. Kontakta certifications@skillnad.se för mer information.